Thuasne Hungary

Keresés

Térdrögzítő

MODERN
GYÓGYÁSZATI
MEGOLDÁSOK

#egészségmegőrzés #sport
#rehabilitáció #thuasnehu

Angyal

MINŐSÉGI
TERMÉKEK

SZEMÉLYES
TANÁCSADÁS

Manu

2 ÜZLET
+ ONLINE VÁSÁRLÁSI
LEHETŐSÉG

Thuasne Med-Pont Allee üzletünk a hét minden napján, hétvégén is várja Önöket!

Sztetoszkóp

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRI KÁRTYA ÉS VÉNYELFOGADÁS*

*Személyesen üzletünkben

Kiemelt termékeink

termék
Epimed ProMaster
7 890 Ft
termék
Beurer testzsírmérő mérleg
9 490 Ft
termék
Dynamic Reliever®
99 990 Ft
termék
GenuExtrem
5 590 Ft
termék
MalleoPro activ
11 990 Ft
termék
Ligaflex® 7080/81
8 590 Ft
termék
Ligastrap® Immo
10 490 Ft
termék
John fotel
219 990 Ft
termék
Venoflex Kokoon női harisnyanadrág
7 690 Ft
termék
Venoflex Kokoon terhes harisnyanadrág
7 990 Ft
termék
Thera-band erősítő gumiszalag
1 760 Ft
termék
LombaStab®
29 900 Ft
termék
BackJoy gerinctámasz
13 500 Ft
termék
Power'Up melltartó
7 494 Ft
termék
Ligastrap® Genu
14 190 Ft
termék
Thera-band gimnasztikai labda
7 690 Ft
termék
SMR izomlazító henger
5 890 Ft
termék
Cervi+ memória szivacs fejpárna
7 990 Ft
termék
Lombax®
14 990 Ft
termék
GenuPro comfort
10 990 Ft

MEGÚJULT SPORT TERMÉKEK

termék

A Sport pántos termékcsalád a bandázsolás előnyeit és hatékonyságát ötvözi a könnyű és felhasználóbarát használattal. A pántok egyenletes szorító erejének fenntartása mellett a perforált neoprén anyag könnyen észrevehetetlenné válik. Előnye továbbá az állítható megtámasztás, légáteresztő képesség és könnyű súly.

Sport térdrögzítő | Sport bokarögzítő
Sport hüvelykujjrögzítő | Sport csuklópánt

PONTOSAN ILLESZKEDŐ FŰZŐ

termék

Népszerű ágyéki fűzőnk anatómiai kialakítású, valamint rugalmas pántokkal és gyorsfűző rendszerrel rendelkezik, melyek segítségével könnyen és gyorsan elérhető a kívánt egyenletes kompresszió a derék minden pontján. A LombaStab fűzőt futóknak, súlyemelőknek, kerékpárosoknak és minden derékfájdalommal szenvedő aktív életmódot folytató személynek ajánljuk!

#fűző #derékfájdalom #mozgás

KORREKCIÓS HÁTMEREVÍTŐ

termék

Megújult univerzális méretben kapható gerincoszlop kiegyenesítő, oszteoporózis hátmerevítőnk! Főbb újításaink: párnázott hátrész, ívesebb nyakkivágás, szögletes elülső tépőzár, rejtett bújtató, kevesebb lépésben elvégezhető könnyebb adaptáció, új design. A hátmerevítő stabilizálja és tehermentesíti a gerincet, így javul az állóképesség és csökken a fájdalom.

#hátmerevítő #gerinctámasz #csigolyatörés

NYIROKÖDÉMA-CSÖKKENTÉS

termék

A MOBIDERM® két fásli közé helyezett habszivacs kockákból álló segédeszköz, mely a habszivacs darabkák és környezetük között kialakuló nyomáskülönbségnek köszönhetően javítja a nyirokfolyadék áramlását és optimalizálja az elvezetést. Az éjszakai karharisnya a napközbeni kompresszió mellett előnyt biztosít a páciensnek az ödémakezelés fenntartó szakaszában és növeli a páciens függetlenségét.

#nyiroködéma #karharisnya #kompresszió

 

A Thuasne márka

A THUASNE márka nemzetközileg is elismerést vívott ki a traumatológia, ortopédia, reumatológia és a sportorvoslás területein felmerülő problémák megelőzésében és kezelésében.

1847-es alapítása óta az eredetileg rugalmas textilipari termékekre specializálódott cég ortopéd és sport szakorvosok bevonásával ízületi támaszok és ortopédiai rögzítők sorát dobta piacra: nyak-, váll- és könyökortéziseket, csuklórögzítőket, gerinctámaszokat, térdrögzítőket, bokarögzítőket. Később kiegészült a termékválaszték a vénás kompressziós termékekkel, melyek Venoflex márkanév alatt kerültek forgalomba.

A vállalatcsoportnak két fő piaci központja van Európában: Franciaországban és Németországban, hogy ki tudja elégíteni európaszerte az orvosi szakma, a betegek és a sportolók igényeit. A cég ma Európa 13 országában leányvállalattal és világszerte 30 exkluzív disztribútorral rendelkezik, így jelen van a világ összes fő régiójában. Egységes európai kereskedelmi csapata, mely a gyógyszerészekkel, ortopéd orvosokkal, kórházakkal tartja a kapcsolatot, évente több, mint 500 ezer rendelést kezel. A THUASNE évente több új terméket vezet be a piacra, biztosítva ezzel az elvárt szakmai színvonalat.

A Thuasne Hungary Kft. jogelődjeként 1996., a THUASNE csoport tagjaként pedig 2004. óta tevékenykedik a gyógyászati segédeszközök forgalmazása területén. A nagykereskedelmi tevékenységen túl két budapesti márkabolttal rendelkezik, ahol valamennyi termék megtekinthető, megvásárolható vagy megrendelhető.

 

 

Részletek

A futók leggyakoribb sérülései 6. rész: iliotibiális szalag szindróma

A vastag kötőszövetes szalag gyulladását nevezzük iliotibiális (ITB) szindrómának, mely az IT szalag és a combcsont (femur epicondylus) dörzsölődésének eredményeként alakul ki. Tipikus panasz az éles, égető fájdalom a térd lateralis oldalán, mely a futás folyamán erősödhet.

Részletek

A futók leggyakoribb sérülései 5. rész: talpi bőnye gyulladás

A talpi bőnye egy rostos kötőszövet, mely a talpon, a sarok és a lábujjak között húzódik és futáskor energiát vezet át. Nagyobb valószínűséggel alakul ki talpi bőnye gyulladás magas lábboltozattal vagy lábboltozat süllyedéssel rendelkezőknél és izomlazaság vagy kötött izom esetében.

Részletek

Szakértőnk válaszol

+36 1 209 1143

szakerto@med-pont.hu

Ügyfélszolgálat

+36 1 209 1143

medpont@med-pont.hu

Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek