Thuasne Hungary

Keresés

3NSTEX kineziológiai tapasz

4 990 Ft - 0%
4 990 Ft

Termék leírása

A 3NS TEX Tape egy speciálisan Taping technikára kifejlesztett rugalmas tapasz, amely megfelelő felhelyezési technikával alkalmazva, a szervezet öngyógyító mechanizmusát használja fel a mozgásszervi problémák kezelésénél, reumatológiai, ortopédiai, traumatológiai kórképeknél, műtétek után, a sport-és egyéb sérülések utáni rehabilitációban, valamint nyirokkeringési problémáknál. A Tape vízhatlan, rugalmas, 100% pamut anyag, melyet egy akril ragasztóréteg borít. Vastagsága, súlya és nyúlási képessége a bőréhez hasonló. Az akril ragasztóborítást a test melege aktiválja. Levegő- és nedvességáteresztő, melynek köszönhetően akár több napon keresztül is kényelmesen viselhető.

 

Tulajdonságainak köszönhetően nem akadályoz a mozgásban, sportolás, munka, zuhanyzás, vagy más igénybevétel esetén is hatékony marad a nap 24 órájában - akár 5 napig - a terápiát lehetővé teszi.

 

A szalag gyógyszert nem tartalmaz. A tapaszok megfelelő felhelyezéséhez alapos anatómiai tudás szükséges, ezért a használatát oktató tanfolyamot, csak gyógytornászok, orvosok és gyógy- vagy sportmasszőrök végezhetik el. 

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!