MED-PONT BLEU_178x71.jpg
GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZÖK - Modern gyógyászati megoldások
A kosár tartalma: 1 termék, bruttó összeg: 5490 Ft
TERMÉKKATEGÓRIÁK
Telefonos ügyfélszolgálat
hívja-ügyfélszolgálatunkat.jpg
Partnereink
gyogytornasz_kereso.jpg
hollmoor.png
A megrendelés menete

Ha a cicatrex@thuasne.hu e-mail címre elküldi a sérült testrészről készült fotóit, amin látható a heg elhelyezkedése, kiterjedése a testrészeken  + a zárójelentés másolatát, árajánlatot tudunk adni a szükséges termék(ek)re.
Ha az árajánlatot és rendelési feltételeinket elfogadta, azonnal megrendelheti a terméket.
Ehhez időpontot kell egyeztetni méretvételre cégünk székhelyén (Budapest, 1117 Budafoki út 60., tel: +36 30 456 5505,  +36 1 209 1143).
A megrendelőlap aláírásával és az előleg kifizetése után azonnal tudjuk indítani megrendelését.
A szállítási idő a méretvételhez/megrendeléshez képest kb. 2-3 hét.
Az elkészülésről értesítjük, és újabb időpontot egyeztetünk az átvételre.
Az átvétel során tanácsot adunk a felvételre és ellenőrizzük, hogy az egyedi termék jól illeszkedik-e.
Ezután következik a szoktatás időszaka a páciens otthonában.
A kompresszióhoz hozzá kell szokni a szervezetnek, ezért javasoljuk, hogy először csak fél órát viselje a páciens az öltözetet, majd ezt az időt fokozatosan növelje. Előfordulhat a végtagok duzzadása, elszíneződése a kezdeti időben. Az izommunka használatával ez a duzzanat csökkenthető. Természetesen bármilyen kóros jelenség esetén lépjen kapcsolatba kezelőorvosával, és felénk is jelezze a problémát!

Amennyiben kb. 1 hét után úgy tűnik, hogy az öltözet problémamentesen viselhető, visszajelzése után elindítjuk a 2. öltözet megrendelését, amely csereként szolgál a mosások idejére.
Amennyiben nem az egyéni megrendelés mellett dönt, hanem a társadalombiztosításhoz egyedi méltányossági kérelmet nyújt be az eszköz támogatásához, abban az esetben az árajánlatunkkal vissza kell mennie kezelőorvosához, aki vényre írja fel az ajánlatban szereplő eszközt és kitölti a szükséges orvosi javaslatokat. A kérelem beadásához szükséges dokumentumok listáját a Támogatás menüpontban ismerheti meg részletesebben. A hiánytalanul benyújtott kérelmeket a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) pár héten belül bírálja el, és írásban jelzi az érintetteknek a támogatás mértékét (80-90%-os támogatás várható, a fennmaradó összeget kell a kérelmezőnek téríteni.) KGY jogosultság nincs az egyedi kérelemnél.
A határozat kézhez vétele után lehet jelentkezni méretvételre, amire hozza magával az aláírt vényt is.
Innentől fogva a folyamat megegyezik a fent leírt megrendelés menetével. Azonban előlegként a vényt és a térítési díjnak megfelelő összeget kérjük el.
A méretvétel során választ adunk felmerülő kérdéseikre, de addig is tanulmányozhatja használati útmutatónkat, termékleírásunkat és a GYIK menüpontot.


A megrendelés feltételei

A termék megvásárlásától egyedi jellege miatt a megrendelést követően vevőink nem állhatnak el.

Vevőinknek a megrendeléskor írásban tudomásul kell venniük, hogy az egyedi jelleg miatt a termék kipróbálást igényel, mely során ellenőrizni kell az öltözet megfelelő illeszkedését az esetleges módosítások elvégzéséhez, ezért vállalniuk kell ebben az együttműködést, megjelenést a méretvételi helyen, és hogy az öltözet viselésével, illeszkedésével kapcsolatban felmerülő kérdéseiről, problémáiról, a THUASNE HUNGARY Kft-t a termék kézhezvételét követő 8 munkanapon belül szóban vagy írásban értesíti, illetve szükség esetén az öltözetet javításra visszajuttatja. Ennek elmulasztása esetén a THUASNE HUNGARY Kft. nem tudja sürgősséggel kezelni a termék módosításával kapcsolatos eljárást, illetve nem tehető felelőssé az elmaradt terápiás hatásért.

Vevőink a kompressziós öltözetet a használati útmutatóban megadott indikációktól eltérő célokra csak saját felelősségükre használhatják. Az eszköz egy terápia része, ezért a kezelő orvossal folyamatosan konzultálni kell, az előírt kontrollokon meg kell jelenni. Az igényelt módosításokat csak a kezelőorvos jóváhagyása mellett tudjuk végrehajtani.

Egyéni túlérzékenység (pld. allergiás reakciók) és a használati útmutató be nem tartásából eredő károkért a THUASNE HUNGARY Kft. nem vállal felelősséget.

A termékekre szavatosság vonatkozik, a 6 hónapos kihordási időn belül a gyártási hibák kijavítását vállalja cégünk, azonban az alak- és méretváltozás miatt (kinövés, hízás, fogyás) szükségessé váló új termék rendelés nem tartozik a minőségi kifogás körébe. Az orvos vagy a páciens által a viselet során később igényelt kiegészítéseket, módosításokat vagy a megváltozott méret miatt készülő öltözetet csak újabb árajánlatunk alapján van mód megrendelni.

Webáruház működése Vásárlói jogok Vissza a főoldalra
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.