Thuasne Hungary

Keresés

Síelés, tél, térdrögzítő.

MODERN
GYÓGYÁSZATI
MEGOLDÁSOK

#egészségmegőrzés #sport
#rehabilitáció #thuasnehu

Thuasne gyár, minőség.

MINŐSÉGI
TERMÉKEK

SZEMÉLYES
TANÁCSADÁS

Gyógyászati segédeszköz, csuklórögzítő, vásárlás.

2 ÜZLET
+ ONLINE VÁSÁRLÁSI
LEHETŐSÉG

Thuasne Med-Pont Allee üzletünk a hét minden napján, hétvégén is várja Önöket!

Sztetoszkóp, egészségpénztári kártya elfogadóhely.

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRI KÁRTYA ÉS VÉNYELFOGADÁS*

*Személyesen üzletünkben

Kiemelt termékeink

termék
Venoflex Kokoon terhes harisnyanadrág
7 990 Ft
termék
MalleoPro activ
11 990 Ft
termék
Dynamic Reliever®
99 990 Ft
termék
Ligastrap® Malleo
8 290 Ft
termék
Beurer testzsírmérő mérleg
9 490 Ft
termék
Ligastrap® Immo
10 490 Ft
termék
GenuExtrem
5 590 Ft
termék
Thera-band erősítő gumiszalag
1 760 Ft
termék
BackJoy gerinctámasz
13 500 Ft
termék
Power'Up melltartó
7 494 Ft
termék
Thera-band gimnasztikai labda
7 690 Ft
termék
Epimed ProMaster
7 890 Ft
termék
Venoflex Kokoon női harisnyanadrág
7 690 Ft
termék
Lombax®
14 990 Ft
termék
GenuPro comfort
10 990 Ft
termék
Genu Dynastab®
11 990 Ft
termék
Cervi+ memória szivacs fejpárna
7 990 Ft
termék
Ligastrap® Genu
14 190 Ft
termék
Ligaflex® 7080/81
8 590 Ft
termék
MyLittleCane Cachemire bot
8 990 Ft

MEGÚJULT SPORT TERMÉKKÍNÁLAT

termék

A Sport pántos termékcsalád termékei a bandázsolás előnyeit és hatékonyságát biztosíják a könnyű és felhasználóbarát használat mellett. A pántok egyenletes szorító erejének fenntartása mellett a perforált neoprén anyag könnyen észrevehetetlenné válik. A termékekben egyesül az állítható megtámasztás, valamint a légáteresztő képesség és könnyű súly.

Sport térdrögzítő | Sport bokarögzítő | Sport hüvelykujjrögzítő | Sport csuklópánt

TERMÉKFEJLESZTÉS

termék

A termékben a korábbi verzió funkciói és a Genu Ligaflex térdrögzítő fejlesztései egyesülnek: mozgásterjedelmet szabályozó TM5 ízület*, dupla kétoldali felfüggesztőpántok, tépőzáras bélés a merevítők beállításához, rugalmas szövésű zónák, hosszú és rövid verzió, nyitott és zárt modell.

*A TM5 ízület a térdízület anatómiai gördülő-csúszó mozgását követő, fogaskerék mentes sínek és ütközők egysége, mely a térdízület helyes mozgását hivatott segíteni.

GYÓGYÁSZATI DÍJ 2014

termék

A LombaMum kismama hastartót 2014-ben Janus díjjal jutalmazták gyógyászati kategóriában a francia Français du Design Intézet zsűritagjai . A pályázatok elbírálásánál az etikusság, minőségi megjelenés és felhasznált anyagok, valamint felhaszálóbarát kialakítás volt a mérvadó.

A kismama hastartót a derék, medence és a csípő-keresztcsont fájdalma esetén, a terhesség 14. hetétől javasoljuk. Egységes méretben kapható, a terhesség szakaszaihoz igazítható kettős pánttal.

FORMATERVEZÉSI DÍJ 2015

termék

A LombaTech fűzőt a francia ipari formatervezés promóciójáért felelős ügynökség, az APCI 2015-ben elismerésben részesítette. Observeur du design díjat kapott többek között a termék felhasználóbarát kialakításáért és egyedi megjelenéséért.

A pályázat benyújtásának követelménye az egyedi design, illetve franciaországi tervezés, gyártás és forgalmazás volt. Az Observeur du design, magyarul Design figyelő 1999-ben lett alapítva.

FORMATERVEZÉSI DÍJ 2017

termék

A LombaStab fűzőt a francia ipari formatervezés promóciójáért felelős ügynökség, az APCI Observeur du design díjjal jutalmazta idén. A termék design elbírálásánál a főbb szempont az ésszerűség, tervezettség és innováció volt, melyek mellett a termék gyártóját és célcsoportját is figyelembe vették.

A pályázat benyújtásának követelménye az egyedi design, illetve franciaországi tervezés, gyártás és forgalmazás volt. Az Observeur du design, magyarul Design figyelő 1999-ben lett alapítva.

TERMÉKFEJLESZTÉS

termék

Megújult univerzális méretben kapható oszteoporózis hátrögzítőnk! Főbb újításaink: párnázott hátrész, ívesebb nyakkivágás, szögletes elülső tépőzár, rejtett bújtató, kevesebb lépésben elvégezhető könnyebb adaptáció, új design.

Az Osteo-med Acut fűző a gerincet stabilizálja, tehermentesíti, így javul az állóképesség, csökken a fájdalom. Csontritkulás okozta csigolyatörések rehabilitációjára javasoljuk.

KLINIKAI TANULMÁNY

termék

Az elsődleges kritérium eredményei arra engednek következtetni, hogy a Mobiderm autofit a kezelést követően csökkenti a nyiroködéma visszatelítődésének hajlamát. A karharisnya értékes előnyöket nyújthat a krónikus betegségben szenvedő páciensek ápolóktól és rokonoktól való függésének enyhítésében. A éjszakai karharisnya a napközbeni kompresszió mellett előnyt biztosít a páciensnek a nyiroködéma kezelés fenntartó szakaszában és növeli a páciens függetlenségét.

A tanulmányról készült borsúrát itt tudja megtekinteni az online katalógusaink között tudja megtekinteni.

A THUASNE MÁRKA

A THUASNE márka nemzetközileg is elismerést vívott ki az emberi szervezet keringési rendszereinek (Angiológia/Phlebológia/Lymphológia) területein, valamint a traumatológia, ortopédia, reumatológia és a sportorvoslás területein felmerülő problémák megelőzésében és kezelésében.

1847-es alapítása óta a rugalmas textilipari termékekre specializálódott francia cég életében az első stratégiai mérföldkő a 2. világháború után következett be, amikor a THUASNE bevezette első, gyógyászati célokat szolgáló, rugalmas kötéseket tartalmazó termékcsoportját: a Plastex-et és a Biflex-et, melyeket a gyógyászati fűzők követtek:a Lombax és a Lombacross. 

Ezután ortopéd és sport szakorvosok bevonásával ortopédiai rögzítők további termékcsportjait dobták a piacra, ilyenek például: a Ligaflex, a Silistab, a Dynastab, a GenuPro, a MalleoPro, stb. Később kiegészült a termékválaszték a vénás kompressziós termékekkel, melyek Venoflex márkanév alatt kerültek forgalomba.

A vállalatcsoportnak két fő piaci központja van Európában: Franciaországban és Németországban, hogy ki tudja elégíteni európaszerte az orvosi szakma, a betegek és a sportolók igényeit. 

A cég ma Európa 13 országában leányvállalattal és világszerte 30 exkluzív disztribútorral rendelkezik, így jelen van a világ összes fő régiójában. Egységes európai kereskedelmi csapata, mely a gyógyszerészekkel, ortopéd orvosokkal, kórházakkal tartja a kapcsolatot, évente több, mint 500 ezer rendelést kezel. A THUASNE évente több új terméket vezet be a piacra, biztosítva ezzel az elvárt szakmai színvonalat.

A Thuasne Hungary Kft. 2004. óta tevékenykedik a THUASNE csoport tagjaként. A nagykereskedelmi tevékenységen túl két budapesti márkabolttal rendelkezünk, ahol valamennyi termékünk megtekinthető, megvásárolható vagy megrendelhető. Az Allee bevásárlóközpontban lévő gyógyászati szaküzletünk hétköznap késő estig, illetve hétvégén is nyitva tart.

Részletek

A FUTÓK LEGGYAKORIBB SÉRÜLÉSEI 3. RÉSZ: FUTÓTÉRD SZINDRÓMA

Patellofemorális stressz-szindróma néven is ismert.  Olyan mozgás beszűkülést okozó elváltozás, mely során a térdízület mozgásakor a térdkalács erőteljesen a combcsont végéhez dörzsölődik. A futótérd szindróma idővel porcleváláshoz vezethet.

Részletek

A FUTÓK LEGGYAKORIBB SÉRÜLÉSEI 2. RÉSZ: BOKAFICAM

A boka rándulása a leggyakoribb akut sérülés, mely a futókat sújtja. Traumás sérülés mely, a láb befelé fordulásakor következik be.

A boka ezirányú mozdulata a külső oldali szalagokat arra kényszeríti, hogy az egészséges mozgásterületen túl nyújtsanak, mely a szalagok megnyúlását, vagy elszakadását eredményezi.

Részletek

Szakértőnk válaszol

+36 1 209 1143

szakerto@med-pont.hu

Ügyfélszolgálat

+36 1 209 1143

medpont@med-pont.hu

Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek