MED-PONT BLEU_178x71.jpg
GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZÖK - Modern gyógyászati megoldások
A kosár tartalma: 1 termék, bruttó összeg: 5490 Ft
TERMÉKKATEGÓRIÁK
Telefonos ügyfélszolgálat
hívja-ügyfélszolgálatunkat.jpg
Partnereink
gyogytornasz_kereso.jpg
hollmoor.png

Terápiás eszközök

DSI INHALO

SZÁRAZ SÓ-INHALÁTOR

Sós inhalálókészülék, a sóterápia 

A legolcsóbb  kezelés azoknak,  akik légzőszervi zavaroktól szenvednek. Innovatív, új, ergonómikus és hordozható. A sóbányákról elnevezett száraz-sós-inhalátorok szimulálják a földalatti sós barlang természetes mikroklímájának feltételeit. A Száraz-Só-Inhalátorban hasznosulnak azon egyszerű gyógyító elvek, hogy sós levegőt lélegzünk be. Mindezt a kirándulás kényelmetlensége és költsége nélkül. Nem kell  terápiás centrumokba mennünk jótékony hatásáért.

A DSI Inhalo  kényelmes, gyógyszermentes és non-invasive eszköz. Nem jár a szervezetbe való beavatkozással. Fizikoterápia kategóriába sorolandó.

A só fertőtlenítő és méregtelenítő tulajdonságai, hogy  nemcsak megöli a bacilusokat és baktériumokat, de segíti az oxigén felszívását is. A  felhasználók határozott javulást tapasztalnak az általános közérzetükben azáltal hogy naponta 15-20 percet használják. Bárhol, bármikor, ahol szükségük van rá.

Az eszköz biokompatibilis orvosi minőségű anyagból készül, és nyers sókristály köveket tartalmaz a híres erdélyi parajdi sóbányából.

A SÓTERÁPIA ELŐNYEI:

  • 100 %-ig természetes, gyógyszermentes hatékony megoldás
  • Megelőzi a égzőszervi fertőzéseket
  • Elősegíti a hörgőcsatorna tisztulását
  • Gyorsan enyhíti a légzőszervi tüneteket 
  • Segít csökkenteni az asztmás rohamokat
  • Csökkenti a gyógyszeres kezeléseket
  • Javítja az életminőséget, könnyen kezelhető
  • Helyi hatásmechanizmus a megfelelő ponton (tüdő, gége)
  • Tökéletesen kíméletes kezelés
  • Nincsenek mellékhatások
HASZNÁLAT

oral_inhalation.jpg

Szájon át inhalálás (alsó légút)

Felnőttek és 5 évesnél idősebb gyermekek számára ajánlott.

Távolítsa el kupakot az eszközről.
Lélegezzen normális intenzitással az eszközből.
Minden belégzés után vegye el az inhalálókészüléket a szájától, zárja be a száját és lélegezzen ki orron keresztül.
Az orron át kilégzés eredményezi a megfelelő gyógyhatás elérését.

Naponta 15-20 percig, megszakítás nélkül használja az inhalátort, vagy ossza a használatot három, 7-10 perces részre. 21 napig használja megszakítás nélkül. Minden használat után tegye vissza a tetejét.

Hasznos tanács: Használat előtt igyon pár korty vizet. Ez segít hidratálni az alsó légúti csatornát és elősegíti a hatóanyag mélyre hatolását. Az InHalo száraz só bronchiális inhalátor elősegíti a légcső optimális higiénéjét és egészségét, ezáltal enyhítve az alsó légúti panaszokat.

 

nasal_inhalation.jpg

Orron át történő inhalálás (felső légúti inhalálás)

Felnőttek és 5 évesnél idősebb gyermekek számára ajánlott

Távolítsa el a kupakot az eszközről. Gyengéden az ujjával nyomja be az orrát, a másik orrlukába helyezve finomat az orrillesztékes eszközt, lélegezzen normálisan. Minden belélegzés után száján vagy a korábban befogott orrlyukon keresztül lélegezz ki. Ez a kilégzési metódus szükséges a leghatékonyabb gyógyhatás eléréséhez.

Párapálca nélkül:

naponta 15-20 percig, megszakítás nélkül használja az inhalátort, vagy ossza fel a használatot három, 7-10 perces részre. 21 napig használja megszakítás nélkül.

Párapálcával:

Távolítsa el az átlátszó alsó részt, amely a patront védi. Helyezze a párapálcát a párapálca tartóba és pattintsa a tartót a sópatron aljába. Tegye vissza az átlátszó alsó részt a patronra. Az orr-adapterrel az első héten naponta 3-szor, 1-2 percen át használja az inhalátort. Fokozatosan növelje a használati időtartamot minden héten 1-2 perccel, egészen 3 héten át. Minden használat után tegye vissza a tetejét.

Hasznos tanács: Használat előtt permetezzen 1-2-szer soóldatot mindkét orrlyukába. Ez segít kitisztítani és hidratálni a felső légúti csatornát és elősegíti a hatóanyag mélyre hatolását. Az InHalo száraz só nazális inhalátor elősegíti az orrüreg optimális higiénéjét és egészségét, ezáltal enyhítve a felső légúti panaszokat.

Webáruház működése Vásárlói jogok Vissza a főoldalra
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.