MED-PONT BLEU_178x71.jpg
GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZÖK - Modern gyógyászati megoldások
A kosár tartalma: 1 termék, bruttó összeg: 5490 Ft
TERMÉKKATEGÓRIÁK
Telefonos ügyfélszolgálat
hívja-ügyfélszolgálatunkat.jpg
Partnereink
gyogytornasz_kereso.jpg
hollmoor.png

 Lábfej

Supi+ gyermekcipők

Az egészséges gyermekcipő segíti a gyermeklábak fejlődését, a láb izomzatának kialakulását.

A lábnál kezdődik az
egészséges tartás kifejlődése.

Nézze meg, az Ön gyermeke
hogyan áll a lábán!

helyes lábtartás Supi+ egészséges gyerekcipő helytelen lábtartás
Ezen lábbelik a gyermeklábak egészséges fejlődését segítik.

A  támasztás betét nélkül, hosszan előrevezetett erős, magas kéreggel történik. A
bedőlést az ék alakú alátámasztás akadályozza. Viselése ajánlott a gyermek
lábraállásától egészen a serdülőkorig.

A SUPI+® gyermekcipő-családot a Lazzari 75" KFT gyártotja. Szandál, szandálcipő, őszi-tavaszi cipő, téli lábbeli segíti az egészséges csontozat fejlődését, annak egészséges kialakulását. Bébi, gyermek l8-38-as mérettartományban készül fióknak és lányoknak egyaránt. Az orvosok régóta kűzdöttek azzal a problémával, hogy az ortopéd cipő és az általános lábbelik között nem volt  olyan tartású cipő, amely az egész napos viselet közben a láb statikai egyensúlyát, a csontozat helyes tartását, valamint az izomzat fejlődését segítette volna.
A SUPI+® gyermeklábbelik általános viseletre szánt cipők, melyek  a jó tartást, az izomzat erősítését szolgálják.

A 3T: tart, támaszt, tornáztat ezeknél a cipőknél megtalálható.

1.Tart: A Bokor István által kialakított speciális lábszerű kapta az alapja a  jól szerkesztett cipőnek. A speciális hosszú ,erős kéreg biztosítja a stabil tartást. /a kéreg felső pontja az achiles tapadás-pontjáig ér/


2.Támaszt : A Thomas sarok ék alakúan kialakitott, mechanikusan támasztja alá a sarokrészt. /belső oldalon hosszabb / belső oldalon magasabb /supináló/


3.Tornáztat: A cipő orrfelhajlása nagyobb, ezáltal a legördülés könnyed, a hosszboltozat izomzatának a cipőben történő tornáztatását végzi.A betét nélküli lábbelik az izomzat feltámasztása nélküli könnyed járást teszik lehetővé. A bokacsontnál beépített szivacspárnák megakadályozzák,hogy az erős, magas kéreg a bokacsontokat irritálja. Fokozzák a komfortérzetet.. A cipők belső oldala egyenes, így nem tereli a lábfejet semmilyen irányba. Hagyják a lábfejet kiterülni, amit a szélesen kialakitott orrforma tesz lehetővé. Az orrmagasság nagy, ez a lábujjak és a lábfej szabad mozgását segíti.

A könnyitett szerkezetű gumitalp, a szerszámba öntött, jó kopásállóságú, mindig azonos /5-7 fokos/ döntésű sarok, a szélesen kialakitott talp a stabil, biztos járást teszi lehetővé. A kapta, és a lábbelik kialakitása nagy tapasztalatokkal rendelkező ortopéd szakorvosok véleményezésével, a lábbelik tesztelésével történt.
A természetes anyagú /bőr felsőrész,bőr bélés, bőr talpbélés/ lábbelik az egészséges viseletet, a lábak jó szellőzését, a stabil biztos járást, a statikai problémák megoldását, a deformitások megelőzését /pl. lúdtalp/ szolgálják. A SUPI+® név regisztrált védelem alatt, a kéreg és sarok kialakitása ipari mintaoltalom alatt áll, csak a SUPI+® lábbelik készitésénél használhatók fel.

A Bokor István által kifejlesztett "A lábcsontozat egészséges fejlődését biztosító gyermekcipő" 2oo6. szeptember 11.-én a nemzetközi Géniusz kiállításon Budapesten Géniusz díj-at, ezüst érmet, a zágrábi kiállításon oklevelet és ezüst érmet, Novi Sadon pedig arany érmet kapott.

A cipők   elszámolhatóak az egészségpéntáraknál.

 
AZ ÖN LÁBA EGÉSZSÉGES? Javasoljuk, hogy vegyen részt számítógépes talpvizsgálatunkon, mert a számítógép segítségével kiderülhetnek lábának elváltozásai. A vizsgálat alatt Önnek csak az a teendője, hogy mezítláb egy üveglapra álljon, a többi a számítógép és a mi dolgunk.
A lábbetegségek nagy része megelőzhető vagy gyógyítható a megfelelő talpbetéttel.
Javasoljuk a vizsgálatot, mert az emberek túlnyomó többségének van lábproblémája, és a panaszok hátterében legtöbbször a láb valamilyen statikai zavara áll (lúdtalp, haránt és hosszanti boltozat süllyedés, bütyök, kalapácsujj)
A Pedikom egyedi talpbetét:
 -Teljesen egyedileg az Ön talpára készül,
 -Optimálisan támasztja alá a lábat,
 -Korrigálja a statikai elváltozásokat,
 -Eredményesen használható a bőrkeményedések, a sarokcsontkinövés, az öregbütyök, a kalapácsujj kezelésében és megelőzésében
 -Kellemes komfortérzetet biztosít
 -Csak természetes anyagokból készül
 -Könnyű, hajlékony
 -Bármilyen lábbeliben elhelyezhető
 -Tartós használata megszabadítja önt láb-, térd- és derékpanaszaitól!


Webáruház működése Vásárlói jogok Vissza a főoldalra
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.