Thuasne Hungary

Keresés

EGYEDI TALPBETÉTEK

THUASNE MED-PONT ALLEE üzletünkben kétfajta egyedi talpbetéthez kínálunk talpvizsgálatot, és - gyártó partnereinken keresztül - vállaljuk azok elkészíttetését. Kérem, vegye figyelembe, hogy a Fusselastic talpbetéthez a vizsgálat előzetes időpontegyeztetéshez kötött!

Fusselastic talpbetét

Az fusselastic egy magasan fejlett elasztikus talpbetét, mely kipárnázza és masszírozza is talpát. A nemesacél talpbetét zsenialitása a természethű 3 pontos alátámasztás és az integrált masszázspárna kettős hatásából ered. Ezek kölcsönhatása kedvez a lábnak és megkönnyíti a járást.

 

A talpbetét tökéletes illeszkedése érdekében személyre szabott lábfelmérést biztosítunk. A talpbetét leheletvékony (mindössze 2 mm), ezért a legtöbb cipőben gond nélkül hordható, legyen szó elegáns vagy nyitott cipőről, papucsról, vagy szandálról. 
 

A korszerű mérési technika segítségével minden lábhoz és testtömeghez illeszkedik. Helyezze egyszerűen cipőjébe! Legyen szó üzleti találkozóról vagy sport,- illetve szabadidős tevékenységről.


Kérjen időpontot személyes konzultációra a THUASNE MED-PONT ALLEE üzletünkbe, ahol külsős munkatársunk díjmenetesen veszi le talplenyomatát! Engedje, hogy ezen mérés segítségével elkészíthessük Önnek, személyre szóló e.b. fusselastic talpbetétét, és kezdjen egy új és fájdalommentes életet!

 

Podiart talpbetét

A számítógépes talpfelvétel kb. 5-10 percet vesz igénybe. A rögzített nyomáskép alapján a statikai elváltozásokat tudjuk elmondani (mint pl. harántboltozat-süllyedés, lúdtalp, bokabedőlés, stb.). A felvételeket a Podiart magasan képzett szakemberei egy az általuk fejlesztett szoftver alkalmazásával dolgozzák fel. E tervrajz alapján az erre kiképzett szakember gárda állítja össze a kézműves terméket.

Részletes talpvizsgálat menete:

1.) Adatlap felvétele: A talpvizsgálat az adatlap felvételével kezdődik. Láthatóak azok az adatok, melyeket mindenképpen ki kell tölteni ahhoz, hogy a vizsgálatot folytathassuk.
 

2.) A kép rögzítése: A páciens mezítelen talppal áll fel a dobogóra. A dobogón levő üveg teherbírása bevizsgáltan 500 kg, tehát nem kell aggódni, hogy beszakad.
 

3.) A kép rögzítése: A felvétel fekete-fehérben készül el, hiszen nem a színekre, hanem a nyomott területek különböző „fényességére” (brightness) vagyunk kíváncsiak. A program kétféle módon is kiszínezi a fekete-fehér képet, hogy jól értelmezhetőek legyenek az izobár, azaz azonos mértékben nyomott területek. A digitális felvétel 3D formában is megjeleníthető, a tér 3 irányában elforgatható.
 

4.) A betét szerkesztése: A kiszínezett képre a megfelelő korrekciós modulokat helyezzük fel úgy, hogy az erősen nyomott területeket ne érintse, de új, korrekciós nyomvonalat képezzen.
 

5.) A szerkesztés méretarányos kinyomtatása
 

6.) A betét összeállítása: A kinyomtatott alaprajz alapján a talpbetéteket kézi munkával állítjuk elő. Szakképzett munkatársaink a bőriparban megszokott precizitással , magas szakmai színvonalon végzik ezt a munkát. Arról, hogy a felvitt elemek a megfelelő helyen legyenek, a többszöri minőség-ellenőrzés gondoskodik.
 

Mindegyik talpbetét más és más, nincs két egyforma. Ez a fő oka annak, hogy a betét összeállítás manufaktúraszerűen működik.

 

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

 

Ajánlott termékek

Termék
Pedipro® talpbetét
7 690 Ft